Moj Habit - Habit

Vstop v sistem E-upravnik

Zaradi posodobitev na informacijskem sistemu Habit d.o.o., prihaja do občasnih motenj pri dostopu do podatkov in vpisu v spletni servis iiPortal. Ob posodobitvi se tudi spreminja mesto vpisa za posamične poslovne enote podjetja.

 

Za uporabnike iiPortala, ki ste dostopali do svojih podatkov preko HABIT d.o.o., PE Ljubljana, je sedaj dostop omogočen preko novega upravnika HABIT d.o.o., PE Skupina za vse dokumente v letu 2021, za dokumente pred tem datumom pa je še vedno omogočen dostop preko prejšnjih povezav.

 

Z obračunskim mesecem marcem PE Celje prehaja na PE Skupina. Podatki za obdobja pred marcem 2021 so na voljo na stari povezavi PE Celje, podatki od vključno meseca marca 2021 pa so dostopni na PE Skupina.

 

Z obračunskim mesecem majem PE Koper prehaja na PE Skupina. Podatki za obdobja pred majem 2021 so na voljo na stari povezavi PE Koper, podatki od vključno meseca maja 2021 pa so dostopni na PE Skupina.

 

V prihodnjih mesecih bo posodobitev opravljena tudi za PE Velenje. O posodobitvah vas bomo obvestili na naši spletni strani.

 

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na email poslovnih enot Ljubljana, Celje, Koper in Velenje.

 

Za nevšečnosti se vam opravičujemo.

 

Vaš HABIT.

PE Skupina

Nov vstop za uporabnike PE Ljubljana, PE Celje in PE Koper

PE Velenje

Vstop za uporabnike PE Velenje

PE Ljubljana

Vstop za uporabnike PE Ljubljana

PE Celje

Vstop za uporabnike PE Celje

PE Koper

Vstop za uporabnike PE Koper