Vabilo na dan odprtih vrat v PE Koper

Z veseljem vas vabimo na dan odprtih vrat - brezplačni nepremičninski posvet, ki bo potekal v dveh terminih. Prvi termin, namenjen področju upravljanja, bo 28. maja, medtem ko bo drugi termin, osredotočen na nepremičninsko posredovanje, potekal 29. maja. Dogodek bo potekal v Habitovi poslovni enoti Koper na naslovu Spodnje Škofije 261.

Na tem  dogodku bomo posvetili posebno  pozornost vašim vprašanjem in potrebam. Naša ekipa strokovnjakov bo na voljo za individualna svetovanja, ki vam bodo pomagala pri razreševanju izzivov in doseganju vaših ciljev na področju upravljanja ali nepremičninskega posredovanja.

Za udeležbo se je treba prijaviti

Za udeležbo na dnevu odprtih vrat vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec ali nam pošljete sporočilo na nepremicnine@skupina.pro. Po prejemu vaše prijave vam bomo poslali dodatne informacije o lokaciji, programu in možnostih udeležbe.

 Obrazec je na voljo na tej povezavi: OBRAZEC ZA PRIJAVO

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za izobraževanje, mreženje in strokovno svetovanje na področju nepremičnin. Prijavite se zdaj in se nam pridružite na nepozabnem dogodku!

S celostno obravnavo in inovativnimi rešitvami izboljšujemo kakovost vašega bivanja!

Že več kot 30 let

Sledite nam!