O nas - Habit

Z vašo nepremičnino upravljamo strokovno, odgovorno in odzivno.
In vi lahko medtem živite bolje.

Vredni zaupanja 

 

Smo več kot upravnik. Smo zaupanja vreden skrbnik tako nepremičnine, ki je v vaši lasti, kot prostorov v skupni lasti (etažna lastnina). Za nepremičnino skrbimo celostno – od strehe do tal, od praga do roba parcele, od žarnice na hodniku do zadnjega dokumenta. Na pomoč priskočimo tudi, ko bi radi svojo nepremičnino prodali ali oddali – s strokovnim nasvetom ali pa z zelo konkretno pomočjo pri prenovi, cenitvi, zavarovanju in posredovanju.

Zavedamo se, da ima lahko vsaka sprememba, povezana z vašo nepremičnino, zlasti z vašim domom, daljnosežne posledice. Ker si želimo, da bi se v svoji nepremičnini dobro počutili, vam želimo stati ob strani kot dolgoročen, zaupanja vreden partner, na katerega lahko vedno računate pri iskanju bivanjskih in na sploh nepremičninskih rešitev. Imamo izkušnje, znanje in ljudi, ki vas razumejo, zato smo prepričani, da nas bo zaupanje zlahka povezalo.

 

Naši mejniki

 

Več kot 30 let izkušenj z upravljanjem nepremičnin se prične leta 1991To so naši začetki, to je temelj našega delovanja. Kot hčerinsko podjetje Rudnika lignita Velenje smo takrat pričeli z upravljanjem najemniških stanovanj v lasti rudnika.

Leta 2008 smo postali samostojno podjetje za upravljanje nepremičnin v Velenju in Savinjski dolini. Leta 2014 smo razširili svojo dejavnost v Koper in na obalo, leta 2015 v Celje z okolico, leta 2019 pa še na področje Ljubljane z okolico, Kamnika in Domžal.

Od leta 2017 smo nosilec certifikata Zaupanja vreden upravnik in verjamemo, da ga bomo zadržali tudi v prihodnje.

Politika podjetja

Kje delujemo?

 
V Velenju, Celju, Kopru in Ljubljani se počutimo kot doma. To pomeni, da na področju Savinjske doline in Celjskega, na področju Obale in Ljubljane z okolico,  naših 80 vrhunsko usposobljenih strokovnjakov uspešno upravlja in skrbi za več kot 30.000 nepremičninskih enot v zasebni ali skupni lasti. Široka mreža nepremičnin, ki so v naši oskrbi, in skoraj trideset let aktivnega upravljanja nepremičnin nam prinaša izkušnje, zaradi katerih nam danes zaupa že več kot 80.000 ljudi širom Slovenije.