Obvestilo o pripojitvi družbe Metalka Stanovanjske storitve d.o.o. k družbi HABIT d.o.o. - Habit

Obvestilo o pripojitvi družbe Metalka Stanovanjske storitve d.o.o. k družbi HABIT d.o.o.


 
Spoštovani etažni lastniki,

 

v začetku letošnjega leta je družba HABIT d.o.o. pripojila družbo Metalka Stanovanjske storitve d.o.o., ki se z dejavnostjo upravljanja nepremičnin ukvarja na širšem področju Ljubljane.

 

Postopek združevanja smo izvedli tako, da lahko Metalka Stanovanjske storitve d.o.o. in HABIT d.o.o., kot ena družba nadaljujeta s sinergijami, ki jih takšno združevanje podjetij iz iste panoge prinaša. Tako sedaj HABIT d.o.o. poleg Velenja, Celja in Kopra deluje še na področju Ljubljane, Kamnika in Domžal.

 

S tem dopisom bi vas radi obvestili, da je bila dne 11.5.2020 v sodni register vpisana pripojitev družbe Metalka Stanovanjske storitve d.o.o. k družbi HABIT d.o.o.

 

S pripojitvijo je na družbo HABIT d.o.o. prešlo vse premoženje ter pravice in obveznosti družbe Metalka Stanovanjske storitve d.o.o.. Družba HABIT d.o.o., kot univerzalni pravni naslednik, vstopi tudi v vsa pravna razmerja, katerih subjekt je bila do dneva pripojitve družba Metalka Stanovanjske storitve d.o.o..

 

Podjetje HABIT d.o.o.

 

V skupnem podjetju HABIT d.o.o. nas je sedaj skupno 80 zaposlenih, ki z ustrezno izobrazbo, delovnimi izkušnjami, v lastnih poslovnih prostorih, z najsodobnejšo programsko in strojno opremo, izvajamo storitve upravljanja v več kot 1.000 objektih / 30.000 enotah na področju Ljubljane, Domžal, Kamnika, Celja, Velenja in Kopra z okolicami.

 

Predstavitev podjetja si lahko ogledate na naslednji povezavi: klik

 

S pripojitvijo se za etažne lastnike objektov, ki jih je upravljala Metalka Stanovanjske storitve d.o.o., z vidika upravljanja in skrbi za objekte ne spremeni nič. Pripojitev tudi ne prinaša nobenih dodatnih ali novih stroškov. Mesečni razdelilnik za april ste dobili še iz družbe Metalka, razdelilnik za mesec maj in vse nadaljnje razdelilnike pa bo izdajala družba HABIT.

 

24 urna dežurna služba

 

Ena od prvih novosti, ki pa jih prinaša sprememba, pa je uvedba 24 urne dežurne službe, ki bo začela delovati s 1.6.2020. Na številki 080 52 20 se vam bo oglasil naš sodelavec, ki vam bo pomagal rešiti nujno težavo na skupnih delih vašega objekta, kot so na primer izlitje vode, okvara centralnega ogrevanja, okvare na elektro instalaciji, okvara dvigala, zamašitev kanalizacije ipd. Menimo, da bo omenjena novost zagotovo prispevala k še učinkovitejšemu upravljanju vaše nepremičnine.

 

iiPortal (MOJ HABIT)

 

Pomembnejše informacije in dokumenti povezani z upravljanjem vaše stavbe se še vedno nahajajo na spletnem iiPortalu oz. portalu MOJ HABIT. Klik za povezavo.

 

Novi podatki o poslovni enoti Ljubljana

 

HABIT d.o.o., PE Ljubljana

Industrijska cesta 1

1000 Ljubljana

Matična številka:      5495962004

Davčna številka:       SI 12249947

 

Telefonska številka PE Ljubljana ostaja nespremenjena: 01 589 00 00.

 

V pričakovanju dobrega sodelovanja tudi v naprej vas lepo pozdravljava.

 

Ljubljana, 12.5.2020

 

Janko Popovič l.r.

Direktor HABIT d.o.o.

 

Gregor Podgoršek l.r.

Direktor HABIT d.o.o., PE Ljubljana