OBVESTILO – Trenutna ukinitev ur za sprejem strank


OBVESTILO STRANKAM
 
Spoštovani,
 
Za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2019 in ostalimi nalezljivimi boleznimi smo se odločili tudi v našem podjetju sprejeti določene preventivne ukrepe.
 
Skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje se med drugim izogibamo prekomernemu stiku z ljudmi v zaprtih prostorih.
 
Naše delo zahteva, da smo v rednem stiku z za virus dovzetnejšo populacijo (starejši in kronično oboleli stanovalci), zato smo se odločili, da v izogib širjenju okužb do nadaljnjega ukinemo sprejem za stranke v naših poslovnih prostorih.
 
Za stranke smo še vedno dosegljivi po telefonu (tudi v času izven uradnih ur), preko elektronske pošte vaših skrbnikov ali splošne elektronske pošte info@habit.si.
 
V kolikor še niste izpolnili kontaktnega obrazca za boljšo e-komunikacijo in prejemanje obvestil in računov v e-obliki, lahko to storite tukaj (klik).
 
Do računov in drugih dokumentov lahko še naprej dostopate preko e-upravnika na naši spletni strani www.habit.si.
 
V nujnih primerih (izlitje vode ipd.) lahko v času od 8.00 do 15.00 (petek do 13.00) pokličete skrbnika vaše stavbe, v popoldanskem času pa dežurno telefonsko številko 080 52 20.
 
Hvala za razumevanje in lep pozdrav.
 
Ekipa HABIT d.o.o.