HIŠA KAPLJA VAS - Habit

HIŠA KAPLJA VAS

Lokacija: PREBOLD, KAPLJA VAS

Zgrajeno: 2002

Velikost: 289,1

Velikost parcele: 3190

Etažnost: P+M

620.000€


Več informacij:

Dejan GORŠEK

041 665 223


dejan.gorsek@habit.si

Ponuja se vam priložnost kupiti hišo na vrhunski lokaciji, ki omogoča lastniku in njegovi družini kvalitetno bivanje in zagotovljeno zasebnost na cca 3.190 m2 ograjene parcele ob gozdu v slepi ulici na koncu manjšega naselja.

Enostanovanjska hiša v pritlični etaži obsega predsobo, bivalni prostor (dnevna soba, kuhinja jedilnica) s stopniščem na galerijo v zgornjem nadstropju in z izhodom na pokrito teraso z bazenom, kabinet, kopalnico, pralnico, garažo ter kurilnico (nova toplotna črpalka).

V nadstropju so 3 spalnice, vsaka z balkonom, garderobna soba ter kopalnica.

Sama hiša je odlično ohranjena in je bila v zadnjih dveh desetletjih s strani sedanjih lastnikov vseskozi vrhunsko vzdrževana

Notranjost hiše, ki človeka ob pogledu nanjo ne pusti ravnodušnega, je s pomočjo profesionalnega oblikovalca in opremljevalca, popolnoma stilsko opremljena z materiali visokega kakovostnega razreda.

Iz dnevnega in jedilnega dela ter kabineta v pritličju se odpira pogled mimo bazena na čudovito zelenico posajeno z okrasnimi drevesi in grmovnicami, v kotu parcele pa je postavljena vrtna uta v katero boste z lahkoto pospravili vso potrebno orodje in kosilnice. V prvem nadstropju pa se z balkonov pogled odpira na savinjsko pokrajino in okoliške hribe.

Parcela meji na gozd, kjer se boste lahko vsakodnevno sprehajali in naužili novi moči. Pred hišo je parkirišče za več avtomobilov.

Poleg vrhunske mikrolokacije je posest do avtoceste LJ-MB oddaljena manj kot 5 minut vožnje in omogoča, da ste v centru Ljubljana ali Maribora v slabih 45 minutah (cca 65 km).

Vljudno vabljeni na ogled.