HIŠA VELENJE - Habit

HIŠA VELENJE

Lokacija: VELENJE, SREBOTNIKOVA

Zgrajeno: 1910

Velikost: 174,9

Velikost parcele: 730

Etažnost: K+P+M

350.000€


Več informacij:

Dejan GORŠEK

041 665 223


dejan.gorsek@habit.si

  V samem osrčju Velenja, lahko bi rekli na sredini poti med Velenjskim jezerom in Titovim trgom, se prodaja 2. nadstropna, enostanovanjska hiša, ki jo boste kot novi lastnik, s ponosom razkazovali svojim prijateljem kot svoj nov, topli, družinski dom.

Sama hiša je odlično ohranjena in je bila v zadnjih dveh desetletjih s strani sedanjih lastnikov vseskozi vrhunsko vzdrževana ter v letu 2015 v nekaterih segmentih tudi adaptirana. Tako je bila zamenjana večina stavbnega pohištva, in sicer so bila obstoječa okna zamenjana z energetsko varčnimi 3 slojnim okni, prav tako pa so bila zamenjana vrata v večini prostorov hise.

Prav tako je bila sama notranjost hiše, ki človeka ob pogledu nanjo ne pusti ravnodušnega, s pomočjo profesionalnega oblikovalca in opremljevalca, popolnoma stilsko prenovljena z materiali višjega kakovostnega razreda. Večina notranjih prostorov hiše, kakor tudi nekateri deli okolice  hiše, so prenovljeni in dodelani s povsem unikatnim mozaičnim stilom polaganja keramike, ki prostore navda s prav posebnim šarmom.

V pritličju hise se najprej bohoti prostorna predsoba, ki na enem delu vodi do kopalniških in sanitarnih prostorov hiše, ter do samega stopnišča, ki vas popelje v zgornje nadstropje.

Na drugem delu na predsoba vodi naprej do dnevnega prostora, ki da človeku takoj občutek domačnosti in udobja. Iz le tega vstopimo v prostore kuhinje modernega dizajna, kjer se poleg nahaja tudi prostoren jedilni prostor.

Iz samega jedilnega prostora nas pot vodi naprej do prečudovite pokrite zunanje terase, na sedenju s katere, boste lahko v prostih trenutkih neizmerno uživali ob pogledu na vrhunsko urejen in dodelan vrt, prav tako pa terasa nudi več kot dovolj prostora za bolj družabna druženja s prijatelji in hkrati zasebnost.

V zgornjem nadstropju hiše so razporejene vse tri, prostorsko velikodušne spalnice. V samem nadstropju se nahaja tudi dodaten sanitaren prostor. Prav tako v nadstropju ne morete prezreti dodatne pokrite terase, ki spet razvaja s pogledom na sam vrt hiše in neprecenljivim pogledom na Uršljo goro in okoliško hribovje. Prav tako se iz ene spalnice skozi okno razvajate s pogledom na Velenjski grad.

Prav tako je k prednjem delu hise stilsko vpeta zidana garaža, na vrtnem delu hise pa se nahaja tudi  lesena brunarica. Hisi pripadajo tudi izjemno prostorni kletni prostori.

Stanovanjska hiša ima uporabno, kakor tudi gradbeno dovoljenje.